Sommar?!

Vintern blev aldrig super kall trots lite snö här och där, plötsligt kom våren och idag tror jag minsann att sommaren kom! På bara två tre dagar har träd, blommor, och buskar slagit ut! Idag körde jag och barnen ner till zurich horn och lade oss på en picknick filt. Barnen lekte på lekplatsen och jag njöt i solen. Det blev bara varmare och varmare oh fler tröjor åkte av. Jag låg i linne och byxor och svettades! Vidar och Ella hade shorts på sig och vid 12 åkte Vidars T-shirt av ha ha. Fantastiskt! 

Till lunch åt vi frukt och baguetter som vi köpte på Coop uppe i seefelt ( området vid parken) hela parken var då full av soldyrkare som njöt av första sommardagen. I bilen visade termometern 24 grader när vi körde hem kl 15:00. 

Min telefon dog då jag glömt att ladda den inatt men här kommer lite bilder
Blir nog en fantastisk vecka! 
Kram kram
0 kommentarer

Påskhelg

Så var påskhelgen över, Vi har haft besök av Davids familj. Bröder, guddotter och respektive. Fantastiskt trevligt har vi haft med sena kvällar och mysiga promenader. Zurich visade sig från sin våriga sida på påskafton så vi åkte in till zurich och flanerade i gamlastan. Mycket god mat och ätits och lika mycket god öl. En fantastisk påsk! 

Här kommer lite bilder från helgen Massa kramar
1 kommentar

Fantastisk helg

Denna helgen har mamma och pappa varit här och hälsat på. De kom på torsdag eftermiddag och åkte hem idag. Schweiz visade sig från sin bästa sida och gav ett fantastiskt väder. På fredagen fick vi ägna oss mycket åt aktiviteter vi helst skulle vilja slippa, men på kvällen åkte vi tåget in till Zurich och gick längst med sjön in till gamla stan där vi åt kebab och pizza på en uteservering. På lördagen körde vi och handlade blommor och fixade på vår uteplats, vädret var fantastiskt och bjöd oss på 17 grader och strålande sol. Vi åkte ner till kusnacht horn och hade picknick på gräsmattan, barnen lekte på lekplatsen och matade ankorna. På kvällen grillade vi och åt kvällsmat ute på den nypiffade uteplatsen. På söndagen var pappas 60 års dag och vi började med att sjunga för honom på morgonen och bjuda på champagnefrukost. Vi packade sedan bilen full med skidsaker och styrde kosan mot Engelberg och alperna. Mamma och pappa hade aldrig upplevt en riktig skidanläggning i alperna. Trots lite motstånd pga linbanorna upp till toppen så fick vi med dem på vår utflykt. Väl i Engelberg förstod dem varför skidåkare älskar sporten. Vi satte mamma och pappa på en fantastisk uteservering med liveband i en solstol och de njöt i fulla drag när vi tog en tur i backen. Vi tog ett åk sen återvände vi till uteserveringen och lyssnade på musik och drack öl 😀 vi satt där i flera timmar och bara njöt av solen och utsikten. David och Vidar tog några extra åk, och innan liftarna stängde tog jag pappa och barnen oss till pulkabacken, det var så sjukt roligt att jag skrattade hela vägen ner! Man satt i runda ringa precis som man gör i vissa vattenrutschkanor, galet kul! Vi tog sedan linbanan ner igen och där hamnade vi på en afterski där man fick grilla korv! Pappa fick en fantastisk 60års dag. Vi saknar dem redan och jag hoppas ni kommer snart igen!


Promenad i zurich


Vårfin uteplats


Champagnefrukost


Engelberg pulkabacke


Här njöt mamma och pappa i gassande sol


Fantastisk utsikt mot Titlis


Vi avslutade dagen med afterski och korvgrillning


Tack mamma och pappa för en underbar helg och för allt ert stöd på fredagen! 
1 kommentar