Hike

Så har det varit helg igen. Det har varit fantastiskt väder, sp vi passade på att åka till Elm för en familjehike! Vi hade inte varit där förut men många av våra vänner hade tipsat om det. Oj ok vilket paradis för barnfamiljer det var! Här kommer lite bilder 💕

1 kommentar

Vandring och helg

Så var det åter igen dags för hike med gruppen i onsdags, Vi åkte til Toggenburg där vi började med att åka upp i en speciell lift, den såg ut som liftarna gjorde förr, det var spännande och läskigt att sitta där och se att man kom högre och högre upp i luften.

Vi gick sedan längst med berget och tog sedan en annan luft ner. Därefter gick vi en timme tillbaka till den första liften.

Nu ska vi köra iväg till Zurich streetfood market och äta brunch.

2 kommentarer

Varma dagar

Dagarna flyter på och vi njuter av de varma kvällarna. I förra veckan var Ella på utflykter med skolan, de har en unit just nu som heter - where we are in time and space. De läser därmed mycket om arkeologi och historia. Väldigt intressant tycker jag såklart eftersom det är det jag läste på universitetet. Ella har berättat detta i skolan så jag har blivit inbjuden till att prata i klassen, jag har inte riktigt bestämt mig ännu om jag kommer att göra det, men jag får se.

Vidar har inte haft någon utflykt ännu, deras unit heter hos we express ourselfes så de har skrivit brev och postat dem runt om i världen. Vidar skickade ett brev till en kompis i Sverige.

Jag har varit på två parents coffee som arrangeras av klassföräldrarna i varje klass, där går vi igenom hur vi ska göra med presenter osv. Mycket trevligt att träffa alla föräldrar och bara prata.

Imorgon är det dags för nästa hike, denna gången ska vi till Toggenburg, och tydligen ska vi åka upp för berget med något som heter bucketlift och är precis som det låter.... En låda som man åker upp med?! Ska bli intressant. Massor av bilder kommer upp imorgon.

Annars så tillbringar vi helgerna i och runt hemmet, det har varit fantastiskt väder här hela augusti och september så många kvällar och eftermiddagar till tingar vi i parken eller på stranden.

Nu ska jag snart till skolan för att hämta barnen, sen ska Vidar ha fotbollsträning.

Xxx

1 kommentar