Somrigt

Vilken helg vi har haft här i zurich! Igår hade vi 22 grader och strålande sol. Vi åkte till parken ( Zurich Horn) och spelade fotboll, läste tidningar och lekte på lekplatsen hela dagen. På kvällen grillade vi och umgicks med våra nya grannar. Ett väldigt trevligt ungt par med en liten flicka på 8 månader. Idag var det ännu varmare väder. Idag var det 27 grader och vi har varit vid stranden hela dagen. Det var dock bara 16 grader i vattnet, men då det var så varmt i solen så var det väldigt skönt att doppa sig i sjön och svalka ner sig! Nu sitter vi här hemma, barnen kollar på en film och jag ligger i soffan och lyssnar på en podcast. Snart blir det grill och kvällsmys innan barnen ska sova och en ny vecka börjar. Hoppas ni har haft en bra helg! Kramar från oss 
Bilder från igår.


Bild från idag! 

3 kommentarer

Kristihimmelfärdshelg

Barnen var lediga från skolan torsdag och fredag innan kristihimmel, vi bestämde oss för att köra till Italien, det är ca 3 timmar dit via Gotthardtunneln. Vi körde på förmiddagen på torsdagen vilket resten av Schweiz och Tyskland också gjorde verkade det som. Vi satt i kl i ca 2 timmars kö till tunneln, vilket gjorde resan lite långsammare än planerad. Väl framme i Varenna snirklade vi oss upp för berget till en fantastisk lägenhet men den finaste utsikten jag någonsin sett. 


Här är utsikten från vår uteplats 


Vi hade många härliga kvällar på uteplatsen.


Bästa!

Vi hyrde en båt på lördagen och körde runt på sjön och tittade på alla fina hus och byar dom ligger vid sjön. Både Ella och Vidar fick köra båten själva och de tyckte det var jättekul!

Kram kram 
1 kommentar