Fin helg

Vädret här i Schweiz är fantastiskt, väldigt höstig och hög luft men varmt i solen. I lördags hängde vi mest här hemma men åkte på eftermiddagen in till Zürich och gick i lite affärer, Vi gick in på gallerian Globus som är som NK i Stockholm. I bottenvåningen är där en fantastisk gourme affär. De mest fantastiska korvar, ostar, styckdetaljer osv osv. Bland annat kunde man köpa färsk Kobe biff för ca 1000kr per 100 gram. Ja det är helt sjukt. Vi köpte kyckling filé, fin entrecot och tryffelsås. 

På söndagen var det Davids födelsedag och vi firade genom att åka till Luzern. Vi åt lunch på en uteservering längstes vattnet. Vi åt ostfondue och drack öl. Supermysig dag. 

Snart är det octoberfest 😂 

Kram 
1 kommentar

Fina mormor

Idag fyller min fina mormor 86 år. Önskar så att vi kunde varit i Sverige idag och firat henne. Det känns skönt att mamma tagit hand om henne idag och firat henne ordentligt. Mormor är en flitig läsare av min lilla blogg. Hennes fina vänner Margareta och Tommy hjälper henne och de går in och läser tillsammans på kvällarna! Jag blir så glad i hjärtat av att veta att min fina mormor har så snälla vänner! Jag uppdaterat mycket för mormors skull så att hon får följa oss i vår vardag här nere i Zürich. 

Jag älskar dig mormor och jag önskar att du någon dag kan komma ner hit och hälsa på oss! 

Massa kramar till er alla men den största kramen får min kära mormor idag ! Älskar dig massor! Och Grattis på födelsedagen 💕


0 kommentarer

Hästar!!

Ja som ni kanske vet är hästar inte mitt favoritdjur, jag tycker de är opålitliga och alldeles för stora ! Så när Ella frågat om hon får börja rida har jag alltid hittat på en anledning till att det inte har fungerat, men för några dagar sedan kapitulerade jag. Ella har blivit jättebra kompis med en svensk tjej i sin parallellklass, hennes mamma berättade att hennes tjej skulle började en nybörjargrupp och tipsade om att där fanns en plats kvar, sagt och gjort jag ringde och Ella fick plats i gruppen. 

Idag köpte jag ridhjälm och ridstövlar. Och Ella strålade som en sol under hela lektionen! Det var ett bra beslut och de rider på små ponnys som är jätte söta! 

Här har ni lite bilder på ridtjejenTack för mig 😊
1 kommentar