Snart advent och besök!

Nu är julen här snart och det känns verkligen, för några dagar sedan föll den första snön och barnen var överlyckliga, tyvärr så låg inte snön kvar här i kusnacht då sjön värmer upp luften lite men uppe vid barnens skola som ligger på lite högre höjd låg snön kvar till barnens stora förtjusning. Alla julmarknader är i gång och julbelysning sitter uppe i varje hörn. 

Jag har så mycket julkänslor detta året! Idag gjorde jag och barnen lussekatter, åhh så gott det var! Jag kommer garanterat att göra det fler gånger detta året. 

Imorgon kommer mamma och pappa hit! Jag längtar så jag håller på att spricka! Ska bli så kul att äntligen få visa vårt hus, oh vår fina stad! 

Jag har inte uppdaterat så mycket på sista tiden, jag är helt inne i vardagen och allt vad det innebär. 

Imorgon innan mamma och pappa kommer ska jag och David först åka med barnen till skolan och vara med på special Someone day i skola, vid 12 ska jag på lunch med de andra svenska mammorna på skolan, vi ska testa en restaurang inne i Zürich. Julmarknad på bellevue


Julstjärnor och adventsljusstake uppe, vi är redo för december nu 👍🏼
Kram kram 
0 kommentarer

Frisören

Har varit dåligt med uppdatering här, men jag har haft migrän i tre dagar, kanske den värsta någonsin, jag hade till och med aura före migränen igår, har aldrig haft det innan väldigt obehagligt, men nu ikväll har jag fått i mig lite mat och jag kan börja fungera som en människa igen, har varit ett murveldjur nu i min grotta. 

Igår var jag inne i Zürich med Vidar och Ella för att klippa Vidars kalufs. Vi klippte Vidar på en salong som heter sim Sala bim. En riktig barn frisör, Vidar fick sitta i en liten bil, välja vilken film han ville och all you can ett popocorn ur popcorn maskinen, och i te nig med det man fick en liten leksak när man var klar och och och frisören ligger i en gigantisk leksaksaffär ha ha ha inte konstigt att klippningen kostade 51 franc 😨. 
Efter kilppningen kom David in till Zürich och vi gick en mysig promenad och åt på en amerikansk / mexikansk restaurang, klart vår favorit hittills!! 

Kram på er
2 kommentarer

Onsdag i Zürich

Igår var det onsdag och en gång i månaden träffas Daytrippers gruppen, som träffas och åker dagsutflykter till olika ställen. Igår åkte vi inte så långt 😀 vi tog tåget från skolan ner till Zurich, då det var någon typ av karneval, svårt att förklara vad de firade då jag inte förstod detta helt, men det håller på fram till februari i olika städer i Schweiz, ( tror att det var något typ av helgon de firade) vi gick gemensamt ner till Neidendorf ( gamlastan) och där var det massor av folk och lite här och där stod det orkestrar som var utklädda och spelade! Det var ett fantastiskt kaos av musik, utklädda tanter och gubbar, och förvånade turister ha ha ha jag filmade mycket men det går tyvärr inte att lägga upp här i bloggen, men här kommer lite bilder Efter ca 2 timmar var öronen och hjärnan trötta av alla intryck så jag och tre tjejer avvek från gruppen och gick och tog en prosecco lunch på en panorama bar i närheten, mycket trevligt 👌🏽 

Jules verne hette restaurangen / baren, kan jag varmt rekommendera! 

Kram kram nu ska barnen hämtas och sen ska vi åka och handla inför helgen. 
1 kommentar