Snart Miami

Nu är det bara två dagar tills hela familjen åker till Florida.


Vår resa kommer starta från zurich där vi åker med flyg till Orlando. Där kommer vi spendera tre nätter på Disney World och Universal studios. Efter det kör vi vidare ner till Miami, om vi orkar kanske vi kör inom NASA space center. I Miami stannar vi i fyra nätter, här ska vi njuta av stranden och poolen, det vi har planerat här är att gå och se På basket - Miami heat mot Washington Wizards. Ska bli spännande att se en riktig basketmatch med barnen. Jag och David har sett Miami heat en gång innan när vi var i New York. 

Efter Miami kör vi vidare ner till Florida Krys eller Key West, om vi orkar kör vi inom Everglades och nationalparken dom är känd för sina krokodiler och sitt träsk. 

I the Keys stannar vi 3 nätter. Därefter kör vi tillbaka till Miami och spenderar sista natten  innan vi tar flyget tillbaka till Zurich. 

Detta kommer bli en resa som varken vi eller barnen någonsin kommer glömma. Att få se Disney World är en gamal dröm även för mig!! Vi har många saker som vi vill hinna med bland annat Besöka ett Target, american girl store, Pokémon store Epcot, testa många hamburgare och godis. Se många olika typer av djur, vi håller tummarna för delfiner! 

Jag lägger upp bilder när vi kommer hem!!

Kram och jag önskar er alla en härlig påsk!!

1 kommentar
Caroline

Åh vad mysigt ni kommer ha det!!! Hoppas resan blir så härlig som ni tänkt! Key west är så bra! Se solnedgången, ät på sloppy joes, ät key lime pie och se Ernst hemmingways hus!!! Om ni vill får ni gärna köpa en Pokémon till Ebba i den affären hon är helt besatt av dem! Kram