Mycket resande

Så har familjen Lang varit iväg igen, denna helgen var vänner från Sverige i Verbier och de bjöd hem oss till deras Chalet, och en sådan inbjudan kan man inte säga nej till, så i fredags packade vi bilen full med skidutrustning och begav oss till Verbier, Det var en biltur på ca 3 timmar. 

Vi spenderade två fantastiska dagar uppe i alperna, lördagen bjöd på fantastiskt soligt väder. Barnen har blivit så duktiga på skidor! När vi skulle åka hela vägen ner från toppen så försvann David, Vidar, Ella och Lucas ner i en SVART backe ( svåraste pisten) jag stod kvar på toppen ha ha tills jag insåg att jag aldrig kommer komma ner med ben och armar i behåll om jag försökte åka efter, så jag tog den blåa ( lättaste) pisten ner istället. På kvällen åt vi middag i huset och kollade på Melodifestivalen. Barnens favoriter var Panetoz vi vuxna höll tummarna för Franz och hans fina låt. 

På söndagen packade vi först alla saker så vi bara kunde köra hem efter backen. Sen åkte vi skidor fram till kl 15, trafiken hem var hemsk så det tog nog ca 4 timmar men barnen sov hela vägen, så det var en skön biltur. 


Här kommer lite bilder från helgen. 

Här låg huset/stugan, Verbier village. Massa små trähus som är allt från 100 år gamla till helt nya. 
Kram kram 
3 kommentarer