Sportlovet

Så var vi tillbaka i Zurich igen, efter mysiga dagar i Italien. 


Vi började resan i Milano, där vi spenderade kvällen och dagen. Vi kikade på allt som hör Milano till. 

På eftermiddagen körde vi vidare mot Genoa som ligger vid Medelhavet. Vi stannade på ett Grand hotel som låg precis vid vattnet. Vi åt en fantastisk middag på hotellets tak, innan vi gick tillbaka till hotellrummet för att planera nästa etapp på resan

Vi drog dagenefter vidare in mot Toscana och Pisa där vi stannade för lunch och såklart för att kika på det lutande tornet. Det var väldigt häftigt att se det i verkligheten. Väldigt mysig stad, men utöver tornet så var där inte så jättemycket att upptäcka. 

Vi körde vidare för att spendera kvällen och nästa dag i Florens, och WOW vilken häftig stad! Så mycket kultur och historia. Tyvärr dog min telefon efter en fantastisk middag med det godaste vinet jag någonsin druckit. Men några bilder han jag att ta 😀 dagen efter vi ankommit till Florens så gick vi en runda till i staden och vi lyckades hitta en fantastisk marknad,  loppis

Efter Florens styrde vi bilen igenom Toscana och vidare norrut för att börja ta oss närmare Schweiz. Vi älskar Comosjön men ville testa något annat, så vi hamnade på ett fantastiskt boutiq hotel uppe på berget vid Gardasjön. Hotellet var en fantastisk gammal byggnad menen underbar trädgård med utsikt över sjön.

Hotellet hette Villa Sostaga och de hade endast 19 rum så det kändes verkligen som om man bodde hemma hos någon. Det bästa av allt var att de två ägarna ( ett äldre italienskt par) bodde påhitellet med sina två underbara bulldoggar. De var sååå söta och barnen älskade att leka med dem ute i trädgården. 


Efter Gardasjön körde vi hem till Zurich igen. En fantastisk rundtripp i norra Italien! Jag ÄLSKAR Italien 💕

3 kommentarer