Höst

Nu börjar hösten sakta rulla in över Schweiz, vi har dock haft en väldigt varm sensommar, och idag hade vi till och med 24 grader. Men löven på träden börjar ändra färg och bergen gör sig redo för vintersäsongen. I helgen var vi ute på en hike längst med sjön Walensee, en fantastiskt fin vandring, men oj den var mycket tuffare än vi trodde, den var väldigt brant både uppför och nerför så vi fick kämpa ganska mycket. Men både barnen och Molly kämpade på bra så vi hann till båten som tog oss tillbaka till hamnen där vi parkerat bilen, i ganska högt tempo så tog det oss ca 4 timmar att gå etappen mellan bilen oxh båten. Enligt hälsoappen i telefonen så gick vi 17000 steg och vi gick 67 våningar! 


Här kommer lite bilder från vår hike 
Nästa vecka är det höstlov för barnen och vi ska njuta av att vara lediga här hemma, I lautet på nästa vecka ska vi ta tåget till Paris oxh njuta av storstaden, det blir första gången för Ella och Vidar i Paris och jag tror att de kommer att älska staden. 


Imorgon kommer en tjej hit på intervju, vi har sökt efter en hundvakt och det känns direkt bättre att ha en privatperson som tar hand om henne istället för att sätta henne på ett hunddagis. På detta sättet får hon trygghet och mer mys. 

Imorgon gör vi oss även redo för att fira Vidar på lördag då han fyller 9(!) år. Vi har köpt ett Nintendo Switch till honom, med bland annat Mario Cart, och super Mario. Jag kommer spela såååå mycket Mario Cart Herregud jag kommer inte få något annat gjort på flera dagar. 

Kram på er

4 kommentarer