Sommarvärme

Oj vilket underbart väder det har kommit till Schweiz nu senaste veckan, igår var det hela 28 grader och jag såg många bilder på barn oxh vuxna som var nere oxh badade i sjön, tror tempen i vattnet ligger på 16 grader men det kanske kan vara skönt när det är sådär varmt. 


Själv badar jag aldrig under 20 grader! 

Annars så mår vi alla väldigt bra, barnen fullständigt älskar lilla Molly som växt en hel del sen vi fick henne. Hon har även blivit en väldigt busig liten tjej. Varje gång vi lämnar henne ensam så lyckad hon hitta något som hon fullständigt tuggar isönder till miljoner bitar i hela huset. Det har varit allt från disktrasor, papperstussar, till leksaker barnen glömt att lägga in på sina rum. 

Livet med valp är hårt arbete, det blir mycket tjatande många NEJ!! Och många små promenader för att få henne rumsren. Men det är verkligen värt besväret, att alltid ha en liten vovve här hemma som gosar, busar och håller sällskap är så mysigt! 

Nu är det bara några veckor kvar tills barnens sommarlov börjar! Kan inte fatta hur fort denna våren gick, det var ju precis mars! 

Men nu längtar jag till en mysig sommar i Sverige och här hemma. Jag har inte varit i Sverige sedan i julas så en liten sverigedos ska bl härligt. 

Mycket gos
Kan vara den sötaste valpen i världen
Här väntar vi på att barnen ska sluta skolan.
Syrener i full blom
Hike i Bad Ragaz när mamma och pappa var här i helgen
På 1600 m.ö.h var där fortfarande lite snö
Men nere i Küsnacht är snön borta och klart man ska ha vattenkrig när det är 28 grader
1 kommentar