Vandring

I söndags var vi och vandrade hela familjen, Vi åkte hemifrån vid 10 och satte navigatorn på HochYbrig som vintertid är den närmsta skidorten för alla Zürichbor. På sommartid så öppnar bergen upp för spektakulära vandringsleder som är helt magnifika att uppleva. 

Vi valde att vandra den leden som gick uppe på kammen, när en vandringsled i Schweiz har fin utsikt kallas de för panoramaweg och det var just en sådan led som vi vandrade. 

Vi parkerade vid liftstationen Weglosen vilket är en kabinbana som tar en upp till mitten av berget, därifrån får man sedan ta en sittlift till toppen. 

Här är en bild på vandringskartan 

(null)


Vandringen hade magisk utsikt åt båda hållen eftersom vi vandrade längst med kammen på berget, som vanligt så tar man en miljon bilder på den fina utsikten och de fina fjällkorna som strävar runt fritt uppe på bergssluttningarna, vi fick till och med möjlighet att klappar en på mulen!  Men oavsett hur många bilder man tar så blir det inte lika vackert som det är i verkligheten, utsikten gör att man nästan tappar andan och man blir liksom helt stum av  hur mäktiga bergen och dalarna är. 

Här följer lite av de bilder jag tog längst med vägen 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


3 kommentarer