End of year picnic i skolan

Då var mina åtaganden som klassmamma avslutade för detta året. Vi avslutade året med en gemensam avslutningspicknick i skolans gymnastiksal och dansstudio ( eftersom det regnade) på skolan har de tre ettor som firade tillsammans. Som klassmamma har vi i uppgift att arrangera hela arrangemanget med aktiviteter, presenter till lärarna, mat, och pynt m.m. 

Vi har haft många möten om hur vi ska lägga upp det och vi fick många frivilliga föräldrar som donerade mat, bestick osv. 

Som present till Vidars lärare och lärare assisten bestämde jag och den andra klassmamman att vi ville att varje barn i klassen skulle skriva en dikt till sina fröknar om varför de är speciella. Varje dikt började med "the most important thing about you is that you are ....." Jag sammlade sedan Ihopa alla dikter och gjorde en fin bok av det. I klassrummet läste sedan barnen upp dikterna till fröknarna och resultatet var så otroligt fint! En pojke hade skrivit så fint att både fröken och mammor började gråta, det speciella är att pojken lämnar ICS i sommar för att flytta till Danmark. 

Här är hans dikt.

Ms. Safaa
The important thing about you is that you are nice and kind and always make me feel happy.
Your voice is like a butterfly and you make me fly like a star.
You make me feel soft and warm and I wish I could stay in your class forever.
Thank you for helping me with measuring my blood sugar and teaching me so much math.
But the important thing about you is that you are nice and kind and always make me feel happy.


Så fint!!! Det var en prefekt present till dem då de är typen av personer som uppskattar genomtänkta personliga presenter istället för saker. Vi gav även ett presentkort på ett hamambad i zurich. 

Innan maten fick barnen leka på olika stationer i gympahallen och dansstudion och de hade sååå kul. Maten var också uppskattad. Det hela avslutades med att föräldrarna delade ut fantastiska blomsterbuketter till mig och Trias som tack för att vi varit så duktiga klassföräldrar! Så snällt av dem! 

Här kommer lite bilder 

Utsidan på diktboken 


Litteratur timme i klassrummet ( barnen läste sina egnaskrivna sagor för föräldrarna)Vidars saga the whale stuck on the Beach.


Barnen läser sina dikter 


Organiserat kaos i PE hallen 


Picknick maten 


Pigs in blankets var barnens favvo 

Snart är det sommarlov!! 

Xxx
2 kommentarer
Mamma

Så underbart 🙏🏼 och vilken underbar dikt ❤️ Hat ju träffat denna trygga underbara lärare , så förstår att hon är uppskattad
Så härligt och så duktiga ni varit , klart ni var värda vackra blommor
Och uppskattning från föräldrarna 😘 Tar någon annan över detta nu ?
Sommarlov så underbart längtar efter er
Kramar i massor ❤️😍😍

Anonym

👍🏽 såååå fin