Tillbaka i underbara schweiz

Nu är vardagen tillbaka i underbara Schweiz, för två helger sedan tillbringade vi helgen i Como, som ett avslut på sommarlovet, där var såklart vackert som vanligt!

Förra helgen var vi tillbaka i Sverige då fina Caroline gifte sig med sin Hugo! Ett fantastiskt och vackert bröllop.

Skolan är igång igen, och barnen stortrivs! De älskar verkligen sin fina skola.

Vi föräldrar har också kommit igång med alla våra klubbar. Idag var vi ute med vandringsklubben, vi körde gemensamt till Bad Ragaz och åkte upp med två liftar upp till toppen av berget. Där började vi en 3 timmar lång vandring tillbaka ner till liften. Tyvärr så visade det sig att liften tillbaka ner till bilarna var sönder, vilket betydde att alla 35 mammor inte kunde ta sig tillbaka till skolan i tid till att barnen slutade kl 15:15, ett lite panikartad tid följde med massor av telefonsamtal till vänner och skola för att få barnen omhändertagna av skolan och att bli hämtade av andra föräldrar. Jag kunde lösa det ganska snabbt då barnens bästa kompisars mammor kunde plocka upp Ella och Vidar. Jag ringde även skolan och vad dem gå in i barnens klasser och informera dem om situationen. Efter 3 timmars väntande i stekhet sol så hade de lagat liften ner och vi kunde ta oss hem.

Här kommer några bilder från dagens vandring.

Vandringsleden hette 2 sen wanderweg, de två sjöarnas vandringsled
Fina fjällkor med sina fantastisk klockor,
En av de två sjöarna längst med vägen
Här vid sjön åt vi vår medhavda lunch
2 kommentarer
Jennie G

Wow vilka bilder så fint ni har det! Så kul att barnen finner sig tillrätta det är verkligen deras nya hem. Må gott och hälsa! Kram fam G i Hölle:)

Mamma

WOW WOW vilka helt underbara bilder 😍 De vackraste jag någonsin sett ❤️ Så underbart att barnen trivs så bra , de är så trygga och ljuvliga små individer ❤️❤️❤️ Och imorgon är det Vidar dagen