Halloween

Vilken mysig helg vi haft ! 

Vi började helgen med att åka in till Zürich, vi parkerade vid operahuset och spatserade runt i gamla stan, det var mycket folk ute och njöt av det fina vädret så man fick verkligen känslan av att man bor i en storstad. Vi var på jakt efter en fondue gryta och såg en fin i en affär för ca 3000, tyckte dock priset var lite väl maffigt så vi spatserade vidare, vi hamnade på en fantastisk loppis som är varje lördag nere vid Bürkliplatz ( vis sjön) där fyndade vi en fondue gryta för 20 franc. Yay! Vi lunchade på en engelsk pub På Bahnhofstrasse. Lunchen låg lägligt nära den största och finaste leksaksaffären som vi givetvis gick in i. I leksaksaffären finns barnfrisör och pizzeria ! Vi köpte inget då där var enormt mycket folk!! Där var hysteriskt! Särskilt vid halloween avdelningen. 

När vi kom hem var det dags att göra sig klar för halloween firandet i skolan. Det var fantastisk fint annornat och barnen gick trunk or treating, jag lägger upp bilder så ni förstår vad detta är ! När vi kom hem 2 timmar senare gjorde vi ostfondue i nya grytan och det blev fantastiskt gott. 

Idag har vi cyklat en lång runda vid sjön och lekt på lite lekplatser. Sen överraskade vi barnen med att köra till ett lekland som ligger precis utanför Zürich. Mycket uppskattat av barnen som annars måste hålla sig i skinnet på söndagar då det ska vara tyst oh harmoniskt dessa dagar enligt schweizisk lag. Man får tex inte dammsuga, tvätta bilen, klippa gräset, osv osv. 

Kram på er och hoppas er helg har varit bra! 

2 kommentarer
Mamma

Vilken underbar helg 😍 Ha ha kanske Sverige borde ta efter och bara slappa och umgås på söndagarna 👍🏽😀 , kom ni ut ur leksaks affären utan kassar , bra gjort i såfall
Saknar er massor ❤️ Men gläds över att ni trivs så bra , faktiskt väldigt milt i Sverige också för att vara November kram mamma/ mormor

Anonym

PS sötaste zombisarna ❤️❤️